Over ons

A&M Service is een kleinschalig en betrouwbaar boekhoudkantoor, gevestigd in het Drentse Coevorden. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring en doen de administratie voor zowel kleine als middelgrote bedrijven.

Persoonlijk
Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk en bij A&M Service staat u als klant altijd voorop. U kunt uw volledige administratie met een vertrouwd gevoel uit handen geven

Ondernemers
A&M Service biedt het totaalpakket, inclusief loonadministratie. U kunt bij ons terecht voor zowel de aangifte omzetbelasting, salarisadministratie, het jaarrapport en de aangifte inkomstenbelasting. Door onze tussentijdse prognoses krijgt u een duidelijk inzicht in de financiƫle situatie van uw bedrijf. Op verzoek geven wij uiteraard ook advies.

Particulieren
Tevens helpen wij particulieren met het invullen en indienen van belastingaangiftes. Voor veel mensen is dit lastig en het inschakelen van een boekhouder kan dan een hele uitkomst zijn. In de meeste gevallen gaat het om de inkomstenbelasting, maar ook helpen we bij het ordenen (en aanvragen of stopzetten) van de toeslagen.